chalet 23-20

Chalet (kavel) 23 VERKOCHT

Het chalet staat op kavel 23, vlakbij de receptie en parkeerplaatsen, en ligt op een mooie plek. Het is een kavel van 202 m2, er is een aangelegde tuin met een schuur van 3×3 m2. Zowel het chalet alsook het schuurtje staan op een gestorte betonplaat (altijd droog). Het is aangesloten op gas, water, electriciteit, riool en tv kabel. U kunt er voor kiezen om er het hele jaar te recreëren, of alleen van april tot oktober. Permanent bewonen is niet toegestaan. De grond is huurgrond en is eventueel te koop.

Het chalet meet 10,5 x 4.3 m2, is van het merk Duntep en is in 2008 nieuw gekocht bij Stekelbos te Oterleek. Het is onderhoudsvrij, heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing, heeft een verhoogd dak, en een kleine overstek aan alle kanten. Het heeft centrale verwarming, gevoed door een intergas HR combiketel.

Indeling:

  • Badkamer met douche, toilet, toilet meubel en Miele wasmachine en droger. Er zijn 2 slaapkamers, de ouderslaapkamer heeft een 2-persoonsbed en een ruime kastenwand. De 2e slaapkamer heeft een stevig stapelbed, een grote voorraadkast en een garderobe.
  • De open keuken is voorzien van inbouw-koelvrieskast en afwasmachine, (beide whirlpool), een combimagnetron (Siemens hth44kb), 4-pitsgaskookplaat en afzuigkap. Het keukenblok heeft een pannenkast met draaiplateau, rvs wasbak, 2 bestekladen en aanrechtkastje. In de keuken staat een mooie servieskast.
  • Het woongedeelte biedt ruimte aan een eettafel, salontafel, 2-persoonsbank, tv-meubel en stoelen. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren op het houten terras aan de zij- en voorkant. Het tv-kastje, het precies passend boekenkastje aan de voorkant van het keukenblok, de keuken- inventaris, de servieskast, voorraadkast, wasmachine en droger, de vitrage en de gordijnen horen bij de koop.

Buiten staat het tuinschuurtje, gemaakt van 2,8 cm dikke balken. Deze zit prima in de beits en heeft een droge houten vloer.

Kijk voor uitgebreide informatie en foto ‘s op:  www.la-petite-grande.com/venhop.php
Heeft u vragen over dit chalet, dan kunt u contact opnemen met onze receptie, tel. 0229-551371
chalet 23-20
chalet 23-5
chalet 23-13

 

 

chalet 23-8

chalet 23-6

chalet 23-7

chalet 23-12

chalet 23-11

chalet 23-10

chalet 23-9

chalet 23-18