COVID-19 (Corona); Laatste update: 14 mei 2020 21:00 uur

UPDATE 14-05-2020

De afgelopen weken hebben wij onze campinggasten beperkt welkom mogen heten op Camping ‘t Venhop.
Alle kampeerders met eigen sanitaire voorzieningen (in ieder geval een eigen toiletvoorziening) kunnen hun vakantie bij ons, gewoon door laten gaan. Het sanitairgebouw blijft vooralsnog, op last van de veiligheidsregio gesloten, met uitzondering van de stortplaats van het chemisch-toilet en vuilwaterstortplaats, de schoonwater-tappunten en de watertappunten op de eingen plaatsen. Mocht hier verandering in komen dan maken we dat zo snel mogelijk kenbaar.

De accommodaties, zoals stacaravan en chalet, ook de verhuur-accommodaties op Camping ‘t Venhop, met eigen sanitairvoorzieningen zijn geopend. U bent welkom te komen logeren. Houdt u wel aan de 1,5 m regel.

Het recreatieteam organiseert alleen activiteiten op zaterdagmiddag, voor kinderen tot 12 jaar, conform de richtlijnen van het RIVM. Het recreatieprogramma is vanaf 1 juni, te vinden op de website en op het infobord bij de receptie.

OPENINGSTIJDEN HORECA (EETCAFE DE OVERKANT)
Eetcafe De Overkant bekijkt op dit moment de mogelijkheid om open te gaan. Ons team is druk bezig met een tijdelijke oplossing. Waarschijnlijk is het eetcafe vanaf 1 juli weer open, conform de richtlijnen van het RIVM.
Verdere informatie volgt zo snel mogelijk.

OPENINGSTIJDEN KANO-EN FIETS VERHUUR
Kano’s en fietsen huren kan dagelijks vanaf de receptie. (fietsen dienen wel van te voren besteld te worden. Deze worden namelijk gebracht vanaf een andere locatie). Onze receptie is iedere dag geopend. Mocht er niemand aanwezig zijn, bel dan met 0229-551371, wij zijn dan waarschijnlijk op het terrein aan het werk.
Voor de actuele tijden kijk ook op onze recreatie-app: venhop opzoeken in de app/playstore.

ACCOMMODATIE EN KAMPEERPLAATS BOEKEN
Een accommodatie of  kampeerplaats met eigen sanitair kun je boeken onder de volgende voorwaarden:

 • Denk aan je eigen en onze gezondheid en kom alleen met je eigen huishouden.
 • De accommodaties en kampeerplaatsen zijn via de receptie te boeken. Mail of bel, of vul het contactformilier in.
 • Betalen kan zowel online, per pin of contant.

AANGEPASTE MAATREGELEN
We hanteren, conform de richtlijnen van het RIVM de volgende maatregelen die uw gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen;

 • Als je koorts hebt of verkouden bent kom niet naar onze camping. Blijf dan thuis. Dit geldt voor alle gezinsleden.
 • Dagbezoek of visite is op dit moment beperkt toegestaan. (Verplicht aanmelden bij de receptie, dit kan ook per mail of telefonisch).
 • Het recreatieteam organiseert alleen activiteiten op zaterdagmiddag, voor kinderen tot 12 jaar, conform de richtlijnen van het RIVM. Het recreatieprogramma is vanaf 1 juni, te vinden op de website en op het infobord bij de receptie.
 • Bij de horecafaciliteiten inventariseren we de mogelijkheden. Zodra deze bekend zijn, zullen we hierover een update plaatsen.

WAT KUN JE ZELF DOEN?

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
 • Geef geen handen, knuffels of kussen
 • Was regelmatig je handen, langer dan 25 seconden met water en zeep
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze daarna in de afvalbak
 • Meld het meteen als iemand ziek is, door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer ons, per mail (info@venhop.nl) of per telefoon (0229-551371.


OMBOEKEN OF ANNULEREN
Heb je reeds een reservering op Camping ‘t Venhop en is het vanwege de huidige maatregelen niet mogelijk om bij ons te verblijven? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden:

 1. Je kunt je bestaande reservering omboeken naar een accommodatie met sanitair, indien beschikbaar.
 2. Je kunt je bestaande reservering omboeken naar een andere periode.
 3. Je ontvangt een voucher volgens de aangepaste Recron-Voorwaarden.

Wat wij nodig hebben voor een omboeking
Stuur een email naar info@venhop.nl, met daarin het reserveringsnummer en je voorkeur voor een nieuwe datum. Dan kijken wij naar de mogelijkheden en nemen we contact met je op. Of neem telefonisch contact op met onze receptie, 0229-551371.

Wat wij nodig hebben voor een annulering
Helaas valt het COVID-19 virus niet binnen de annuleringsvoorwaarden. Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding. Onze kosten van een annulering worden volgens de Hiswa-Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron. Heeft u vragen of wilt u annuleren, stuur een e-mail naar info@venhop.nl met daarin het reserveringsnummer en vermeld hierin duidelijk dat het om een annulering gaat. Of, neem telefonisch contact op met onze receptie, 0229-551371. We kijken dan graag met u naar de mogelijkheden.

Team Camping ‘t Venhop